fbpx

THANOS – A Végtelen Kövek nyomában

Lépjetek be a játékba és találkozzatok kedvenc Bosszúállós karaktereitekkel!

A végtelen kövek megszerzéséhez a Végjátékhoz hasonlóan különböző időpontokba kell visszatérnetek és elhoznotok a köveket.  Utatok során a Bosszúállók, Galaxis őrzői, Dr Strange és sok-sok szuperhős segít benneteket. 

A mágikus szentélyben kezdhetitek utatok, ahol ha sikeresek vagytok megszerezhetitek az idő kövét Dr. Strange-től. Groot utasításait kell követnetek, hogy tiétek legyen a erő köve. Áldozatot kell hoznotok a Vörös Koponya előtt, hogy a lélek köve is a birtokotokba kerüljön. Segítsetek Vasembernek megszerezni az elme kövét Ultron-tól és találkozzatok Amerika Kapitánnyal, mialatt megszerzitek a Tesseractot! Vigyázzatok, Hulk erejére is szükségetek lehet!  Minden kő megszerzése egy komoly kihívást tartogat magában. 

Ha képesek vagytok megszerezni a végtelen köveket választás elé kerültök: megfelezitek az univerzumot vagy a Bosszúállókhoz hasonlóan visszaállítjátok a világot Thanos csettintése előtti állapotba?

A döntés itt valóban rajtatok áll.

Teljesen újgenerációs játékunk tapasztalt szabadulóknak is újdonságokat rejteget, de élvezhető játékmenetet biztosít, akár egy családi szabadulásra is. Minden érzékszerveteket be kell vetnetek, ha győzedelmeskedni szeretnétek és valóban csapatként kell együttműködnötök. Izgalmas lineáris és párhuzamos feladataink nem az unalmas és már megszokott sémákra épülnek.

 

FOGLALÁS

Aznapra és Hétfői napra történő foglalásodat kérjük, hogy telefonon keresztül erősítsd meg a +36 (70) 398 39 92 vagy +36 (70) 659 85 30 telefonszámon.

A helyszínen csak készpénzes fizetés lehetséges.

23:00-ig NYITVA TARTUNK!

Védettségi igazolvány nem szükséges!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megkapd a plusz 10 percre jogosító bónuszt és az értesítést új játékaink nyitásáról!

(Adatvédelmi szabályzat)

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeres feliratkozás, keresd a bónuszt email fiókodban!