fbpx

AJÁNDÉKUTALVÁNY

SZABADULÓSZOBA AJÁNDÉKUTALVÁNY

AJÁNDÉKUTALVÁNYUNK, vagy VIP SZABADULÓCSOMAGUNK tökéletes ajándék bármilyen alkalomra!

VIP SZABADULÓCSOMAGUNK A LEGTARTALMASABB SZABADULÓS ÉLMÉNYAJÁNDÉK A PIACON, hiszen a csomagot tartalmazó otthoni szabadulós játék bárhonnan játszható, a valós szabadulószobák, pedig Budapesten találhatóak és extra hosszú érvényessíégi időnek köszönhetőn szintén sokáig beválthatóak.

Válassz a LockedMeIN, ILOCKEDYOU és Otthoniszabadulószoba kínálatából!

Szabadon választható utalványunkkal az ajándékozott biztosan megtalálja a kedvencét nálunk!

 VIP SZABADULÓCSOMAGUNK keretében az utalvány kedvezményesen megvásárolható 8 szabadulószobánk plusz 14 otthon játszható szabadulós játékunk bármelyikére! Felhasználási idő: 8 hónap.

Vásárold meg ajándékutalványunkat az alábbi form kitöltésével és akár pár órán belül elküldjük számodra email-ben. Amennyiben probléma adódna az igénylőlap kitöltésével, az ünnepek alatt a gyorsabb ügyintézés érdekében bankkártyával is megvásárolhatod játékainkat partnercégünk, az Otthoniszabaduloszoba oldalán, ehhez kattintsatok Ide
Fizetési mód: alapvetően banki átutalás, illetve az ünnepek alatt amennyiben bankkártyával fizetnél az oldal legalján megtalálod a linket.

Az utalványokat bőven ráér igénybe venni, mivel 8 hónapig beválthatóak.

Az utalvány ára a játékosok számától függ, erről részletes tájékoztatást kaphatsz, amint kiválasztod hány főre szeretnéd kérni az utalványt az alábbiakban.

Bármi egyéb kérésed lenne jelezd nekünk az egyéb kérés résznél és szívesen készítünk egyedi szöveggel ellátott utalványt is.

Az alábbiak kitöltését követően felvesszük veled a kapcsolatot és akár még aznap elküldjük az utalványt.

Keress bennünket telefonon is bizalommal a 06 70 398 39 92-es telefonszámon, vagy email címünkön: info@lockedmein.hu

Ajándékutalványt vagy VIP csomagot kérek:

Adatkezelési hozzájárulás

Amennyiben probléma adódna az igénylőlap kitöltésével, a gyorsabb ügyintézés érdekében bankkártyával is megvásárolhatod játékainkat partnercégünk, az Otthoniszabaduloszoba oldalán. Ehhez kattintsatok Ide