fbpx

THANOS – A Végtelen Kövek nyomában

A végtelen kövek megszerzéséhez a Végjátékhoz hasonlóan különböző időpontokba kell visszatérnetek és elhoznotok a köveket.  Utatok során a Bosszúállók, Galaxis őrzői, Dr Strange és sok-sok szuperhős segít benneteket. 

A mágikus szentélyben kezdhetitek utatok, ahol ha sikeresek vagytok megszerezhetitek az idő kövét Dr. Strange-től. Groot utasításait kell követnetek, hogy tiétek legyen a erő köve. Áldozatot kell hoznotok a Vörös Koponya előtt, hogy a lélek köve is a birtokokba kerüljön. Minden kő megszerzése egy komoly kihívást tartogat magában.

Ha képesek vagytok megszerezni a végtelen köveket választás elé kerültök: megfelezitek az univerzumot vagy a Bosszúállókhoz hasonlóan visszaállítjátok a világot Thanos csettintése előtti állapotba?

A döntés itt valóban rajtatok áll.

Teljesen újgenerációs játékunk tapasztalt szabadulóknak is újdonságokat rejteget, de élvezhető játékmenetet biztosít, akár egy családi szabadulásra is. Minden érzékszerveteket be kell vetnetek, ha győzedelmeskedni szeretnétek és valóban csapatként kell együttműködnötök. Izgalmas lineáris és párhuzamos feladataink nem az unalmas és már megszokott sémákra épülnek. 

BATMAN ÉS JOKER

Gotham városában újra a félelem az úr, eluralkodott a káosz, és mindenkit megfertőz a romlottság.

Batman és Gordon rendőrfőnök folyamatosan számolja fel a szétforgácsolt alvilágot, azonban a maffiózókat egy új ellenség fogja össze. Az anarchista férfi, aki maga a kiszámíthatatlanság Joker-nek nevezi magát.

Megszerezte a város irányítását és betört a Főkapitányságra. Joker szörnyű merényletet tervez, melyet meg kell akadályoznotok. El kell jutnotok Batman barlangjába, fel kell vennetek a harcot a bűnbandákkal Gotham utcáin, végül szembe kell néznetek magával Joker-el.

Teljesen újgenerációs játékunkban az interaktív, egyedi megoldások, a dobozon kívüli gondolkodást igénylő feladatok újdonságot jelentenek tapasztalt szabadulóknak is, de élvezhető játékmenetet biztosít, akár egy családi szabadulásra. 

Egyedi technológiai megvalósítások, különböző érzékszervek használatát igénylő feladatok, több, a történettel összefüggő szobarész. 

 

FOGLALÁS

Aznapra és Hétfői napra történő foglalásodat kérjük, hogy telefonon keresztül erősítsd meg a +36 (70) 398 39 92 vagy +36 (70) 659 85 30 telefonszámon.

A helyszínen csak készpénzes fizetés lehetséges.

19:00-ig NYITVA TARTUNK!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megkapd a plusz 10 percre jogosító bónuszt és az értesítést új játékaink nyitásáról!

Sikeres feliratkozás, keresd a bónuszt email fiókodban!