Az ÁSZF érvényessége és hatálya

A Szolgáltatás az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) alapján kerül kialakításra. Az ÁSZF hatálya kiterjed a teljes szolgáltatásra, valamint annak a jövőbeni módosításaira is. Az ÁSZF-ben rögzített szabályok kötelező erejűek a Szolgáltatás felhasználóira (a továbbiakban Felhasználó vagy Felhasználók), akik a szolgáltatás igénybevételével ismerik el e rendelkezéseket magukra nézve kötelezőnek. Az Üzemeltető a Szolgáltatás bármilyen jövőbeni bővítését vagy módosítását az ÁSZF szabályainak figyelembevételével végzi el. Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy az Általános Szerződési Feltételeket kiegészítse vagy megváltoztassa. Az Üzemeltető az ÁSZF szabályait minden módosítást követően egységes szerkezetbe foglalja, majd pedig annak a Felhasználók számára történő hozzáférését folyamatosan biztosítja az interneten a lockedmein.hu elérhetőség alatt. Az Üzemeltető jogosult arra, hogy minden olyan esetben, amikor az ÁSZF-be, illetve a Szerződésbe ütköző szerződésszegő magatartást tanúsít a Felhasználó, felmondást alkalmazzon és a Felhasználót azonnali hatállyal a használatból kizárja. Minden ebből keletkező hátrány a Felhasználót terheli és az Üzemeltetőnek, illetve harmadik személynek az emiatt esetleg elszenvedett kárát teljes egészében köteles megtéríteni.

Az Üzemeltető adatai

Cím: Bruger Bianka EV, 1133 Bp. Ipoly 26/b

E-mail: info@lockedmein.hu
weblap: www.lockedmein.hu

A Szolgáltatás igénybevételének módja és feltételei

3.1 a szolgáltatás megrendelése

Az időpontfoglalás kizárólag a foglaló rendszerben, e-mailben vagy telefonon lehetséges. A foglalásnak tartalmaznia kell a Látogató nevét, elérhetőségeit és a foglalás időpontját. Az az lockedmein minden foglalást írásban (e-mail) visszaigazol.


3.3 A program nyelve: magyar, angol

3.4 A Szolgáltatást mindenki saját felelősségére veheti igénybe.

3.5 A játékot minimum két főtől indítjuk, maximum 10 fő

3.6 Az előre vásárolt ajándék utalványok, kizárólag a Lockedmein által üzemeltetett programokon válthatók be. Az utalvány az utalványon feltüntetett felhasználási időn belül váltható be. (beváltás alatt a programon való részvétel értendő, nem pedig az időpont lefoglalása.) Ezek meglétét a programra való belépés előtt jelezni kell a szervezőknek.

3.7 Kizárólag egészséges személyeket tudunk beengedni a program helyszínére (láthatóan fertőző betegeket nem).

3.8 A Lockedmein területén kamerák vannak elhelyezve, hogy a látogatók a lehető legmagasabb szolgáltatási színvonalat kapják és bármilyen baleset vagy előre nem látható esemény esetén munkatársunk közbe tudjon lépni.

3.9 Bármiféle rendkívüli esemény esetén (pl. áramszünet, tűz) a látogatók kötelesek munkatársunk utasításait követni.

3.10 Kedvezmények érvényessége

A Lockedmein saját kedvezményei és ajánlatai a weboldalon (lockedmein.hu) vannak feltüntetve. A kedvezmények, utalványok meglétét a programra való belépés előtt jelezni kell a szervezőknek. A kedvezmények, akciók, utalványok, kuponok semmilyen esetben sem vonhatók össze.

3.11 Foglalás lemondása

A Látogató kötelezettséget vállal arra, hogy az általa lefoglalt időpont esetleges lemondásáról, módosításáról vagy bármilyen egyéb változásról a szolgáltatás kezdetét megelőzően legkésőbb 48 órával,  telefonon tájékoztatja az Üzemeltetőt, ellenkező esetben a szolgáltató jogosult a szolgáltatás ellenértékére.

3.12 Foglalás törlése

Amennyiben Szolgáltató technikai, vagy egyéb ok miatt nem tudja biztosítani a lefoglalt időpontot, jogosult törölni a foglalást, azonban ebben az esetben – a Felhasználó választása szerint- új időpontot biztosít, vagy visszatéríti a foglalási díj összegét.

3.13. Foglalás menete

A szabaduló szobát előzetes foglalás után lehet igénybe venni.

1. Válassz ki egy napot a naptárból a számodra megfelelő elérhető időpontok közül!
2. Ellenőrizd a foglalás adatait!
3. Töltsd ki a személyes adataidra vonatkozó űrlapot!
4. Figyelmesen olvasd el és fogadd el az Általános Szerződési Feltételeket!
5. Nyomd meg a “Foglalás” gombot!

A foglalásról hamarosan e-mail-ben küldött visszaigazolást kapsz, amelyben minden fontos információt megtalálsz.

3.14 A helyszínre történő érkezés/távozás

A foglalt időpont előtt legalább tíz perccel kell érkezni a Látogatónak a csoportjával. Ha a látogatók 25 percnél többet késnek, előfordulhat, hogy nem tudjuk beengedni őket a programra. A program végeztével a program helyszínét el kell hagyni.

Fizetési feltételek

4.1 A szolgáltatás ellenértéke fizethető átutalással, illetve a helyszínen készpénzzel (forintban), vagy a weboldalon bankkártyával és átutalással. Átutalásos fizetési mód esetén a szolgáltatás ellenértékét a Látogató köteles az érkezés előtt az Üzemeltető bankszámláján jóváírni.

4.2 Átutalással történő foglalás esetén, e-mailben tájékoztatjuk, az átutalás teljesítéséről. A kiállított számlát a foglalt időpont előtt személyesen átadjuk.

4.3 Előre megvásárolt utalványt, jegyet nem áll módunkban visszafizetni.

6. A MEGRENDELT TERMÉK KIFIZETÉSÉNEK MÓDJA a weboldalon.

6.1 A megrendelt terméket az Ügyfél a következő módokon fizetheti ki:

  • Bankkártyás fizetéssel, amelyet a Barion biztosít. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
  • Banki átutalás segítségével

A számlát a vásárlás után e-mailben küldjük ki.


Áraink

A Lockedmein által kiadott árak minden esetben tartalmazzák a törvényben meghatározott ÁFA-t. Áraink a weboldalon fel vannak tüntetve. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Egyedi ajánlatok

Több csoport foglalását online nem lehetséges leadni; erre kizárólag telefonon vagy e-mailben van lehetőség. Ebben az esetben egyedi árat ajánlunk.

Vis major

7.1. Vis major esetén nem fizetünk kártérítést – a Felhasználóval mindkét fél számára előnyös megállapodást beszélünk meg a program legközelebbi látogatására vonatkozóan.

7.2. Felhasználó nem jogosult pénzvisszatérítésre, ha a program a Házirend megsértése miatt szakad meg. Szolgáltató ebben az esetben nem biztosít újabb időpontot sem.

A weboldalon történő foglalás felhasználási feltételei

8.1 Általános rendelkezések: A Felhasználó az Általános Szerződési Feltételek elfogádásával elismeri, hogy az ÁSZF-et megismerte, megértette és vállalja, hogy azt betartja.

8.2 A Felhasználói Tartalom nyelve a nyelv választástól függ. (magyar, angol)

8.3 A foglalási rendszerben, telefonon vagy e-mailben történő foglalás időpontjakor a Foglaló nem lehet 16 év alatti.

9.5 A Foglalónak meg kell adnia a telefonszámát, e-mail címét és a csoport létszámát. Ezen adatok nem valós kitöltése esetén az üzemeletető megtagadhatja a csoport foglalását.

9.6 Adatvédelem: Bővebben: www.lockedmein.hu