CSAPATÉPÍTÉS

Egy nem mindennapi izgalmas csapatépítő a kollégákkal?

Szabadulószobánk kiváló helyszíne csapatépítőknek, hisz a dobozon kívüli gondolkodást igénylő feladatatok váratlan fordulatokat eredményeznek, melyek biztosan nem merülnek feledésbe. A játék után a környező pubok és éttermek nagyszerű választások lehetnek a felfokozott hangulat folytatására.

Egyedi időpontért vagy speciális kérésért írj nekünk az info@lockedmein.hu email címre, vagy hívj minket telefonon bizalommal. 

Osztálykirándulás

Izgalmas osztálykirándulás ötletet keresel?  Nálunk megtaláltad! 

Sok-sok osztálykirándulás célpontjaként bejáratott pályáink biztosan emlékezetes élményeket nyújtanak osztálykirándulások keretein belül. A legjobb témák, melyek között mindenki megtalálja a kedvencét! Harry Potter inspirálta, Bosszúállók, Jurassic Park, Horror… és még sok más!

Pedagógusok véleményét kikérdezve, kifejezetten a csoportok korosztályához megfelelően módosítjuk játékainkat osztálykirándulásos programok alkalmával, hogy biztosan sikerélményt jelentsen minden tanulónak!

Kérj ajánlatot az oldal alján megadott kapcsolati űrlapon és garantáljuk, hogy minden kérésed, egyedi igényed rugalmasan kezeljük.

 

 

Lány & LEGÉNYBÚCSÚ

Legénybúcsú – Leánybúcsú? Itt a helyetek!

Tematikus játékaink közül biztosan minden menyasszony vagy vőlegény megtalálja kedvencét, és egy nevetéssel teli szabadulás garantált.

Kilépve szabadulószobánkból folytassátok a programot a város szívében, hiszen játékaink nagy része a belvárosban, az Oktogonnál található.

Kérj ajánlatot az oldal alján megadott kapcsolati űrlapon és garantáljuk, hogy minden kérésed, egyedi igényed rugalmasan kezeljük.

 

legénybúcsú szabadulószoba

SZÜLETÉSNAP

Ünnepeljetek nálunk születésnapot egy izgalmas szabadulással!

Pályáink emlékezetes programot biztosítanak minden résztvevőnek és biztosan egy izgalmas és sokáig emlegetett szülinapot ünnepelhettek nálunk.

Játékaink nagy része a belváros szívében található, így játék befejeztével sok-sok cukrászda-bár fogad benneteket, ahol folytathatjátok az ünneplést

Kérj ajánlatot az oldal alján megadott kapcsolati űrlapon és garantáljuk, hogy minden kérésed, egyedi igényed rugalmasan kezeljük.

 

VIP CSOMAGOK

Válassz a LockedMeIN, ILOCKEDYOU és Otthoniszabadulószoba kínálatából!

Szabadon választható utalványunkkal az ajándékozott biztosan megtalálja a kedvencét nálunk!

VIP SZABADULÓCSOMAGUNK keretében az utalvány kedvezményesen megvásárolható 6 szabadulószobánk plusz 8 otthon játszható szabadulós játékunk bármelyikére!

VIP csomagaink megvásárolhatóak közvetlenül az Otthoniszabaduloszoba oldalán, IDE kattintva.

 

Ajánlatkérés

Adatkezelési hozzájárulás