LockedMeIN Facebook nyereményjáték szabályzat

A nyereményjátékban részt vehet minden olyan személy, aki a játék időtartama alatt a következő kritériumok minden pontjának megfelelően jár el. Ez alól kivételt képeznek az Lockedmein munkatársai és közeli hozzátartozóik.
A nyereményjátékban résztvevők jelen játékszabályzatban a meghatározott feltételeket és szabályokat tudomásul veszik és elfogadják.

Játék és a sorsolás időpontja:

2020. március 16 . 08:00 – 2020. április 20. 21:59-ig
Eredmény kihirdetése: 2020 április 20. 22:00

Játék menete:

A játékban való részvételhez mindössze annyi a dolgod, hogy: 1. Kommentben megírni, hogy ki a kedvenc karakteretek 

Nyeremények:

A nyereményjáték során képt ajandekutalvany kerül sorsolásra, melyet 2-6 fő használhat fel 2020.augusztus 31.-ig

Sorsolás módja:
A nyeremény kisorsolása az érvényes szavazatot leadó felhasználóink között, egy online (független) weboldal használatával történik.
A sorsolásba csak azok vesznek részt, akik a pontos részvételi feltételeket teljesítették. A sorsolás lebonyolítása házon belül történik.
A sorsolásról monitorfelvétel készül, illetve printscreen (képernyőfotó).
Nyertes értesítése:
A sorsolás után az eredményeket nyilvánossá tesszük Facebook oldalunkon. Ezt követően a nyertesnek 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen nyereményéért az alábbi e-mail címen: info@lockedmein.hu Amennyiben nem jelentkezik, akkor újra sorsolunk, így a soron következő lép az eredeti szerencsés helyére. A nyeremény mindenképpen átadásra kerülnek, tehát annyiszor ismételjük meg a sorsolást, amíg az adott személy nem jelentkezik időben.
Az utalványt emailben küldjük el a nyertesnek, kapcsolatfelvétel után.
A Szervező és a Résztvevők jogai:
Lockedmeinfenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.
A  Lockedmein a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól azonnal megvonhatja.

 

Adatkezelés:
A résztvevők személyes adataikat nem a nyereményjátékra való jelentkezés során adják meg, hanem az eredményhirdetést követően a felül írott módon. A megadott személyes adatokra az lockedmeinadatkezelési szabályzata vonatkozik. Az adatszolgáltatás önkéntes.

Információkérés:
A játékkal kapcsolatosan felmerülő további kérdéseikre választ kaphatnak az alábbi e-mail címen: info@lockedmein.hu