TRUZTEK

ENERGETIKÁBAN AZ ELSŐ

Az Truztek-nél evolúció specialistaként az energetika területén egyszerre alkalmazkodunk partnereinkhez és gondolatainkkal a jövőben járunk. 

OKOS KÉSZÜKÉKEK

Napjainkban egyre jobban terjednek az okos készülékek, mivel ezek könnyebbé teszik az életünket. Emellett fontos EU-s irányelv az energiamegtakarítás is. Miért is ne kombinálnánk a kellemeset a hasznossal

ENERGETIKA

Az energetika területén számos olyan szolgáltatásunk van mely a mérnöki tudást és tapasztalatot ötvözi. Ezek például: Megvalósíthatósági tanulmányok, energetikai számítások, optimalizációs számítások beruházásokhoz, pályázatokhoz Energetikai tanúsítvány elkészítése

Tevékenység

Üzleti tevékenységünk kiterjed a megújuló erőforrás, illetve magas hatásfokú szénhidrogén alapú kapcsolt energiatermelésre; az energia kis- és nagykereskedelemre; az iparvállalatok számára nyújtott szolgáltatások biztosítására, különös tekintettel az energetikai rendszerek létesítésére, üzemeltetésére és karbantartására.

Feladatunk

A vállalatcsoport kiemelt feladatának tekinti a magas hatásfokú decentralizált és megújuló alapú villamosenergia-termelés hazai terjesztését. Ennek megfelelően olyan erőművi portfóliót épít ki és fejleszt folyamatosan, amely tartalmaz a fogyasztóhoz közel telepített, alternatív- és megújuló energiaforrások hasznosítására épülő egységeket, valamint ezek kiegészítésére magas hatásfokú, szénhidrogén-tüzelésű kapcsolt villamosenergia-termelő rendszereket is. 

A vállalatcsoport számos fűtőerőművel is rendelkezik, amelyek ipari üzemek számára állítanak elő hőenergiát, illetve városi távfűtési rendszereket szolgálnak ki.

  • Megtakarítás 20% 20%
  • Piaci szegmensünk 60% 60%
  • Részvényeink 40% 40%

Ügyfeleink

Ügyfeleinket minden téren előtérbe helyezzük, büszkék vagyunk több 10 éves partnerkapcsolatainkra is

VEZETŐSÉGI TAGJAINK

Anna Grey

Marketingvezető

annagrey.truztek@gmail.com

Mike Smith

Vezérigazgató

mikesmith.truztek@gmail.com

Rachel Kruzginer

Kommunikációs vezető

rachelkruzginer.truztek@gmail.com